You Are Here: Home » Gnomonologji » Një dashuri, një zemër, një fat… Jeta është shumë e shkurtër për të qenë një histori e gjatë… Sekreti i të shkruarit është të rishkruarit…

Një dashuri, një zemër, një fat… Jeta është shumë e shkurtër për të qenë një histori e gjatë… Sekreti i të shkruarit është të rishkruarit…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Një dashuri, një zemër, një fat…
  • Optimistët shkruajnë keq…
  • Jeta është shumë e shkurtër për të qenë një histori e gjatë…
  • Të shkruash poezi pa folje, është si të luash tenis pa rrjet…
  • Ata që shkruajnë siç flasin, akoma dhe nëse flasin bukur, shkruajnë keq…
  • Sekreti i të shkruarit është të rishkruarit…
  • Shkrimtari ëndërron të jetë gdhendës fjalësh dhe piktor mendimesh…
  • Askush nuk duhet të shkruajë autobiografinë e vet, para se të vdesë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top