You Are Here: Home » Gnomonologji » Mos u fjalos kurrë, s’ke për të bindur askënd. Opinionet janë si gozhdët, sa më shumë i godet, aq më thellë futen…

Mos u fjalos kurrë, s’ke për të bindur askënd. Opinionet janë si gozhdët, sa më shumë i godet, aq më thellë futen…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Fali çdo njeriut veshin, por vetëm disave zërin tënd. Dëgjoje mendimin e çdokujt, por në fund gjyko vetë.
  • Mos u fjalos kurrë, s’ke për të bindur askënd. Opinionet janë si gozhdët, sa më shumë i godet, aq më thellë futen.
  • Çdo çeshtje ka gjithmonë dy anë: njëra anë është e drejtë dhe tjetra e gabuar, ndërsa ajo e mesit është gjithmonë e pandershme.
  • Ka disa që janë më të këqinj se të paaftët, janë ata që janë të aftë për gjithçka! Sabatier
  • Mendimet e dyta janë gjithmonë më të drejtat./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top