You Are Here: Home » Gnomonologji » KURRË MOS I TREGO NJË BURRI GJITHÇKA LIDHUR ME JETËN TËNDE, NJË DITË DO T’I PËRDORË KUNDËR TEJE… TË GJITHA QENIET NJERËZORE KANË TRE JETË: PUBLIKEN, PRIVATEN DHE SEKRETEN…

KURRË MOS I TREGO NJË BURRI GJITHÇKA LIDHUR ME JETËN TËNDE, NJË DITË DO T’I PËRDORË KUNDËR TEJE… TË GJITHA QENIET NJERËZORE KANË TRE JETË: PUBLIKEN, PRIVATEN DHE SEKRETEN…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Kurrë mos i trego një burri gjithçka lidhur me jetën tënde, një ditë do t’i përdorë kundër teje.
  • Një shpirt i vërtetë nuk është e nevojshme të fsheh mendimet e tij.
  • E di që kjo është sekret, sepse pëshpëritet kudo.
  • Të gjitha qeniet njerëzore kanë tre jetë: publiken, privaten dhe sekreten…
  • Vetëm një sekret mund të ruajë gruaja, moshën e saj./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top