You Are Here: Home » Gnomonologji » E MIRA ËSHTË MË INTERESANTE SE E KEQJA SEPSE ËSHTË MË E VËSHTIRË… KËSHILLAT JANË SI BARNAT. MË TË HIDHURAT SHPESH JANË MË TË MIRAT… S’ËSHTË E NEVOJSHME TË FAL ARMIQTË E MI SE I KAM VRARË TË GJITHË…..

E MIRA ËSHTË MË INTERESANTE SE E KEQJA SEPSE ËSHTË MË E VËSHTIRË… KËSHILLAT JANË SI BARNAT. MË TË HIDHURAT SHPESH JANË MË TË MIRAT… S’ËSHTË E NEVOJSHME TË FAL ARMIQTË E MI SE I KAM VRARË TË GJITHË…..

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • E Mira është më interesante se e Keqja sepse është më e vështirë.
  • Çdo shenjtor ka të shkuar. Çdo mëkatar ka të ardhme.
  • Kur kërkojmë këshilla, zakonisht kërkojmë bashkëfajtorë.
  • Këshillat janë si barnat. Më të hidhurat shpesh janë më të mirat.
  • Duhet të kemi miq edhe armiq. Miqtë që të na kujtojnë detyrën tonë, ndërsa armiqtë që të na detyrojnë ta bëjmë…
  • S’është e nevojshme të fal armiqtë e mi se i kam vrarë të gjithë…
  • Në qoftë se do të bësh armiq, ndrysho diçka.
  • Numri i armiqve tanë rritet në bazë të rëndësisë sonë, sikurse dhe numri i miqve./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top