You Are Here: Home » Gnomonologji » Ekzistenca » SA NEVERITËSE QENKA NDJENJA QË NË NJËRËN ANË VË NJË GUR, E NË TJETRËN RRËZON NJË MUR!

SA NEVERITËSE QENKA NDJENJA QË NË NJËRËN ANË VË NJË GUR, E NË TJETRËN RRËZON NJË MUR!

fati-ska-kujtese-poeziShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Disa fytyra të mëndafshta janë të qepura me fill të lirë…
  • Sa e vështirë është jeta e atij që kërkon dashuri dhe merr pasion.
  • Detyra e filozofisë është të zbulojë rrugën më të shkurtër mes dy vendeve.
  • Sa neveritëse qenka ndjenja që në njërën anë vë një gur, e në tjetrën rrëzon një mur!
  • Kushdo që mburret me lirinë e tij, shumë shpejt e shndërron në skllavëri.
  • Ashtu si vdekja dhe dashuria ka fuqinë t’i ndryshojë të gjitha./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top