You Are Here: Home » Gnomonologji » Kur njerëzit të tregojnë se cilët janë në të vërtetë, besoji, por, vetëm herën e parë! Kush di të vuajë, di edhe të vdesë!

Kur njerëzit të tregojnë se cilët janë në të vërtetë, besoji, por, vetëm herën e parë! Kush di të vuajë, di edhe të vdesë!

ALBSTROKA-BLOG-LORENA-STROKA-BIOGRAFIA-LIBRAShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Kur njerëzit të tregojnë se cilët janë në të vërtetë, besoji, por, vetëm herën e parë!
  • Shumica e njerëzve, sikurse dhe bimët, kanë veti të fshehta, që vetëm fati i zbulon.
  • Askush nuk më tha që dhimbja i përngjante aq shumë frikës!
  • Ironia është trishtimi që nuk qan dot, ndaj dhe qeshë.
  • Shpirti që di të vuajë, di edhe të vdesë!/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top