You Are Here: Home » Gnomonologji » Nuk ka rëndësi se kush e fillon lojën, por, se kush e përfundon atë… Çdo dalje është hyrja e dikujt tjetër… Kënaqësitë e dhunshme kanë fund të dhunshëm…

Nuk ka rëndësi se kush e fillon lojën, por, se kush e përfundon atë… Çdo dalje është hyrja e dikujt tjetër… Kënaqësitë e dhunshme kanë fund të dhunshëm…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Mënyra më e sigurtë për të parashikuar të ardhmen është të mirëkuptosh të tashmen….
  • Kur të gjitha të tjerat kanë humbur, e ardhmja është ende atje…
  • Historianët fallsifikojnë të shkuarën, ndërsa ideologët të ardhmen!
  • Burimi i ankthit gjendet tek e ardhmja. Nëse arrin ta mbash larg mendjes tënde, atëherë, do të harrosh dhe çdo mërzitje…
  • Kënaqësitë e dhunshme kanë fund të dhunshëm…
  • Çdo dalje është hyrja e dikujt tjetër…
  • Nuk ka rëndësi se kush e fillon lojën, por, se kush e përfundon atë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top