You Are Here: Home » Gnomonologji » VETËM PASI I KEMI HUMBUR TË GJITHA JEMI NË GJENDJE T’I BËJMË TË GJITHA… DËSHPËRIMI ËSHTË I VETMI PASION I PAFALSHËM… GRUAJA E FORTË KA MIQ, NDËRSA GRUAJA E DOBËT KA DASHNORË… FEMRA DUHET TË JETË E AFTË PËR ÇDO GJË BRENDA SHTËPISË DHE E AFTË PËR ASGJË JASHTË SHTËPISË…

VETËM PASI I KEMI HUMBUR TË GJITHA JEMI NË GJENDJE T’I BËJMË TË GJITHA… DËSHPËRIMI ËSHTË I VETMI PASION I PAFALSHËM… GRUAJA E FORTË KA MIQ, NDËRSA GRUAJA E DOBËT KA DASHNORË… FEMRA DUHET TË JETË E AFTË PËR ÇDO GJË BRENDA SHTËPISË DHE E AFTË PËR ASGJË JASHTË SHTËPISË…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Vetëm pasi i kemi humbur të gjitha jemi në gjendje t’i bëjmë të gjitha…
  • Dëshpërimi është i vetmi pasion i pafalshëm.
  • Dëshpërimi: frikë pa shpresë.
  • Është më e lehtë të vdesësh për një grua se sa të jetosh me të.
  • Femra duhet të jetë e aftë për çdo gjë brenda shtëpisë dhe e aftë për asgjë jashtë shtëpisë.
  • Gruaja qan kur nuk mund të flasë dhe i bie të fikët kur nuk mund të qajë.
  • Paqëndrurshmëri: emri yt është grua.
  • Gruaja e fortë ka miq, ndërsa gruaja e dobët ka veç dashnorë./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top