You Are Here: Home » Gnomonologji » Dështimi është nëna e suksesit… Ka dy lloje heshtjesh: Heshtja para të folurit dhe heshtja pas të folurit… Të dish të vërtetën është e lehtë, ta ndjekësh është e vështirë… Ha pak dhe shijo shumë…

Dështimi është nëna e suksesit… Ka dy lloje heshtjesh: Heshtja para të folurit dhe heshtja pas të folurit… Të dish të vërtetën është e lehtë, ta ndjekësh është e vështirë… Ha pak dhe shijo shumë…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Dështimi është nëna e suksesit.
  • Ka dy lloje heshtjesh: Heshtja para të folurit dhe heshtja pas të folurit.
  • Të dish të vërtetën është e lehtë, ta ndjekësh është e vështirë.
  • Ha pak dhe shijo shumë.
  • Fjalët e sinqerta nuk janë të mira. Fjalët e mira nuk janë të sinqerta.
  • Dhurata më e madhe është shëndeti. Pasuria më e madhe është kënaqësia. Dhe marrëdhënia më e mirë është besimi.
  • Më mirë ndiz një qiri se sa të mallkosh errësirën.
  • Gjuha pikon mjaltë, ndërsa zemra vrer.
  • Ndershmëria: Zgjuarësia e zemrës./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top