You Are Here: Home » Gnomonologji » Vetëm trimat dinë të falin. Frikacaku nuk fal kurrë, nuk është në natyrën e tij… Frikacakët vdesin shumë herë para vdekjes së tyre…

Vetëm trimat dinë të falin. Frikacaku nuk fal kurrë, nuk është në natyrën e tij… Frikacakët vdesin shumë herë para vdekjes së tyre…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Qeni, qenin nuk e ha.
  • Ashtu si bukuria, shpirti dhe zemra janë rezultat i prindërve të varfër.
  • Frikacakët vdesin shumë herë para vdekjes së tyre.
  • Disa njerëz kanë kaq shumë frikë të vdesin, sa nuk fillojnë të jetojnë kurrë.
  • Jam hero me këmbë frikacaku.
  • Vetëm trimat dinë të falin. Frikacaku nuk fal kurrë, nuk është në natyrën e tij./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top