You Are Here: Home » Gnomonologji » Një puthje e ligjshme vlen më pak se një puthje e vjedhur… Budallenjtë dhe të zgjuarit janë të parrezikshëm, të rrezikshëm janë vetëm gjysmë budallenjtë dhe gjysmë të diturit… Më mirë të heshtësh dhe të të konsiderojnë budalla se sa të flasësh dhe të hedhësh poshtë çdo dyshim…

Një puthje e ligjshme vlen më pak se një puthje e vjedhur… Budallenjtë dhe të zgjuarit janë të parrezikshëm, të rrezikshëm janë vetëm gjysmë budallenjtë dhe gjysmë të diturit… Më mirë të heshtësh dhe të të konsiderojnë budalla se sa të flasësh dhe të hedhësh poshtë çdo dyshim…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Gjithmonë ka një ëndërr që plaket…
  • Si të gjithë ëndërrimtarët e tjerë, ashtu dhe unë gabova që besova se zgjimi nga ëndrra ish realitet.
  • Ka ardhur kohë të jetoni jetën që keni ëndërruar.
  • Në fatkeqësi gjumi është i ëmbël dhe ëndrrat të tmerrshme…
  • Një puthje e ligjshme vlen më pak se një puthje  vjedhur.
  • Budallenjtë dhe të zgjuarit janë të parrezikshëm, të rrezikshëm janë vetëm gjysmë budallenjtë dhe gjysmë të diturit.
  • Më mirë të heshtësh dhe të të konsiderojnë budalla se sa të flasësh dhe të hedhësh poshtë çdo dyshim.
  • Budallai i shkolluar është më budalla se budallai i pashkolluar.
  • Në qoftë se varfëria është nëna e krimit, atëherë, mungesa e opinionit publik është babai./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top